skip to Main Content
Welcome to Gimasys!
Hotline: +84 974 417 099 (HCM) | +84 987 682 505 (HN) gcp@gimasys.com

Bản tin G Suite Tháng 01/2019

Để chào đón năm mới 2019, Google đã bổ sung rất nhiều tính năng vào bộ sản phẩm G Suite (Workspace Google) nhằm giúp doanh nghiệp nhanh chóng và dễ dàng cộng tác với đồng nghiệp, đối tác và khách hàng của mình. Giờ đây người dùng có thể dễ dàng chia sẻ các tệp tin trên Drive với những người bên ngoài doanh nghiệp mà không sử dụng tài khoản của Google, thông qua các mã code. Đặc biệt với tính năng Email Log Search – Tìm kiếm nhật ký email – admin có thể nắm rõ hơn thông tin và những gì xảy ra với email sau khi chúng được gửi đi và tới tay người nhận.

Bản tin G Suite Tháng 01/2019 (1)

Icon Hangouts Chat: Save time with smart replies

Google has brought Smart Reply – Smart Reply to Hangouts Chat so you can quickly reply and exchange information with your colleagues, accelerate project progress, get work done faster and more effective…

 

Icon G Suite Box: Collaborate in different ways

Nearly two years ago, Box and Google Cloud recently announced that they were partnering to give businesses large or small a set of tools to collaborate and increase productivity. Since then, the two sides have worked together to create integrations to make it easier for businesses to work together in the cloud, including integrations in Hangouts Chat and Gmail…

 

Icon View Google Calendar attachments from Hangouts Meet

Giờ đây bạn có thể xem tệp tin đính kèm được gửi cùng Google Calendar trực tiếp trên giao diện cuộc họp trực tuyến của Hangouts Meet. Tính năng này sẽ xuất hiện trên web và ứng dụng Meet trên điện thoại…

 

Icon Drive Beta: Easily share documents with users without a Google account

Sắp tới đây, những người không có tài khoản Google sẽ có thể xem, bình luận và gợi ý chỉnh sửa hoặc trực tiếp chỉnh sửa các tệp tin Google Docs, Sheets, Slides. Các doanh nghiệp thường phải trao đổi và làm việc với các tệp tài liệu với đối tác….

 

Icon The two notification methods on the Admin Console will stop on December 31, 2018

On December 31, 2018, Google will remove two notification methods in the Admin console of G Suite: The bell icon in the Admin Console in the Web interface (see image below) Push notifications from the application Using Google Admin on Android and iOS operating systems,….

 

Icon Better Team Management in the G Suite Admin Console

Google is making it easier for G Suite admins to manage teams in their business. When you open a group in the Admin console, you will see information cards appear,….

 

Icon Email Log Search: Provides more useful information about spam

As a G Suite Admin, you can now get more detailed and useful information regarding emails tagged as Spam, directly from the admin console. The Email Log Search tool will show you why an email was marked as spam, etc.

 

Icon Improved security center with custom reports and new email logs

Google đang thêm vào Trung tâm bảo mật G Suite – Security Center một số tính năng mới. Trung tâm bảo mật là một bộ công cụ mang đến những phân tích về tình hình bảo mật, thông tin chi tiết mà dựa vào đó có admin có thể giải quyết vấn đề,…

 

Icon Compare G Suite application health across enterprise suborganizations

Google đã thêm vào một tính năng mới giúp xem và lọc các báo cáo theo từng tổ chức con (Organizational Unit – OU) trong doanh nghiệp, từ Admin console và mục Report API….

 

Icon G Suite admin: View desktops & mobile devices in one place

Trong lần cập nhật này, Google giúp các admin G Suite có một bức tranh tổng thể hơn về các thiêt bị di động cũng như máy tính đang được nhân viên sử dụng trong công ty….

 

Icon Control access to G Suite groups using apps and services

Google added a new feature to use Google Groups to control access to G Suite apps, as well as additional Google services. This feature gives admins a simple and concrete way to ensure that the right users are using the right apps….

 

Update: Gimasys

Back To Top
0974 417 099